9 ekologiska hudvårdsprodukter skönhetsredaktören älskar

9 ekologiska hudvårdsprodukter skönhetsredaktören älskar
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

”Jag försöker fylla mitt badrumsskåp med det som är snällt mot både hud och natur. Samtidigt kan ekodjungeln vara svår att navigera i. Häng med och se vilka som är mina favoriter just nu”

 

1-img_8240-kopia-kopia

Mádara Micellar Water, 159 kr. ”En Micellar-rengöring är ett måste i min hudvårdsrutin och den här är inte bara ekologisk utan också väldigt behändig.”

Nuori Perfecting Body Oil, 495 kr. ”En riktigt lyxig kroppsolja! Jag gillar att Nuori datummärker alla deras förpackningar för att garantera att produkterna och dess känsliga ingredienser är fräscha.”

L:A Bruket Facial toner & Refresher, 129 kr. ”Jag har länge gillar deras kroppsprodukter och ser alltid till att ha deras tvål på handfatet. Nu har de kommit med en serie fina ansiktsprodukter.”

 

2-img_8342-kopia-kopia

 

Nuori Supreme-C Serum Treatment, 950 kr. ”C-vitamin är en av dem mest aktiva ingredienserna och ger huden en fräsch lyster. För att c-vitaminet ska vara så färskt och potent som möjligt blandar man ihop serumet själv strax innan man påbörjar kuren.”

Trilogy Rosehip Oil, 210 kr. ”Nyponfröolja är inte för fet och inte för tunn och passar min hudtyp perfekt. Trilogy har en med tillsatta antioxidanter och som ni vet kan inte huden få för mycket av sådana nyttigheter.”

True Organic of Sweden All You Need Is Me, 129 kr. ”Namnet stämmer nästan! Jag har flera stycken för att alltid ha den till hands och kunna smörja läppar och nagelband. Är jag riktigt torr har jag den även på kinderna.”

Nuori Vital Face Cream, 559 kr. ”Jag kan ibland ha problem med ekologisk hudvård i ansiktet eftersom de innehåller så mycket eteriska oljor som doftar för mycket. Den här ansiktcrèmen från Nouri doftar bara väldigt svagt och känns som återfuktande grädde på huden.”

 

img_8280-kopia-kopia

Estelle & Thild Sparkling Citrus Bloom Body Oil, 189 kr. 
”Doft på kroppen älskar jag däremot och Estelle & Thild har en serie fina doftoljor.”

Estelle & Thild Biocalm Optimal Comfort Rescue Oil Sensitive Skin, 359 kr. ”Ansiktsoljor är en av de allra viktigaste produkterna i min hudvårdsrutin – den här innehåller en kombination fina oljor som inte doftar eller irriterar. Är min dotter torr smörjer jag henne med den här – så snäll är den!”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Comment

Phone: 0728-538-866
Fax: 0728-538-866
584 32, Linköping, Sverige
Mårdtorpsgatan 27